Post thumbnail
Camilla Skøtt

Skal du blogge selv eller hyre en tekstforfatter?

Skal, skal ikke.. det evige spørgsmål når det kommer til business blogging. For skal du skrive teksterne selv eller bruge penge på en tekstforfatter? Læs hvorfor sidstnævnte som regel er den bedste – og billigste – løsning.

Når indholdet til din blog skal skrives, har du grundlæggende to muligheder at vælge mellem: Du kan skrive dem selv eller du kan hyre en tekstforfatter. Det er fristende at skrive selv. Du kan jo sagtens skrive; måske ikke helt så godt som en tekstforfatter, men alligevel… og det er da helt sikkert billigere. Eller hvad?

Nedenfor har vi samlet 4 gode grunde til at hyre en tekstforfatter, når der skal produceres indhold til din blog. Som regel er det ikke bare den bedste løsning; der er også penge at spare på den lange bane.

1) Tid er penge – også din tid

Medmindre du selv er tekstforfatter, skal du bruge lang tid på at skrive en relevant og gennemarbejdet artikel til din virksomhedsblog. Én der virkelig fanger læseren, og får ham til at vende tilbage igen og igen.

Tid som du i stedet kunne bruge på dét, du er bedst til; dét du tjener

dine penge på. Hvis du ikke er vant til at skrive til lige præcis din målgruppe, er det ikke urealistisk, at du skal bruge 4-6 timer på at skrive et indlæg på 500 ord.

Og det er kun, hvis du i forvejen er god til at skrive. Er du ude af træning, vil du opdage, at 6 timer næppe rækker til et godt og velformuleret indlæg uden fejl.

Du sparer altså tid – og dermed penge – ved at hyre en tekstforfatter.

2) Gør det, du er bedst til

Hvis du driver en virksomhed, der tjener penge, så er du tydeligvis god til et eller andet, og medmindre det er en tekstvirksomhed, er det sandsynligvis ikke tekstforfatning, du tjener dine penge på.

Er du ikke tekstforfatter, og falder det dig ikke 100% naturligt at skrive meningsfulde, relevante og læsevenlige tekster til din målgruppe, så er du ikke kvalificeret til at skrive dine artikler selv. Det er noget helt andet, du er god til – og det er der, du skal lægge din energi! Overvej, om det vil give de ønskede resultater, hvis du skriver selv. Kan du nå din målgruppe?

Spørg dig selv, om du ville hyre dig selv til at skrive teksten mod betaling, hvis du havde muligheden? Er svaret nej, bør du lade en professionel skrive for dig. Gør det, du er bedst til – og lad andre om at gøre det, de er bedst til.

Resultatet bliver exceptionelt fremfor middelmådigt.

3) Kvalitet er essentielt

Content marketing er det, alle snakker om; indhold, indhold, indhold. Du er oppe mod en lang række konkurrenter, der også skriver tekster og producerer indhold på livet løs, og derfor er det vigtigt, at du er bedst. Kvalitet er en altafgørende faktor i kampen om at vinde kunderne.

Du skal se tekstforfatteren som en investering i kvalitet. Du skaber værdi for kunderne, og det gælder ikke bare nu og her, men i al den tid teksterne bliver liggende på din blog.

4) Bliv fundet af dine kunder

En tekstforfatter kan sætte sig ind i din målgruppe og tale det sprog, de gerne vil høre. Det betyder også, at det vil være naturligt for tekstforfatteren at indarbejde specifikke fokusord i teksten – uden at det bliver unaturligt – og det er noget Google kan lide.

Med relevante indlæg, der rammer dét, dine kunder leder efter, optimerer du dine chancer for at blive fundet på Google. Og at blive fundet er alt andet lige første skridt på vejen mod en ny kunde.

Mangler du en
tekstforfatter?

Få et uforpligtende tilbud W