Hvad er en blog?

En blog giver information til dine kunder, som ikke står på din hjemmeside i forvejen. Det tiltrækker flere kunder og skaber merværdi og mersalg, fordi du tilbyder noget ekstra, som dine kunder ikke vidste, at de kunne få.

Blogindlæg kan fx være:

 • Produktnyheder
 • Guides og manualer
 • Pressemeddelelser
The orange bar

Hvad skal man med en blog?

Jo mere godt indhold du har på din hjemmeside, jo højere kommer du op på Googles ranglister. En blog indeholder rigtig godt indhold, og det gør at du får:

 • Bedre placeringer på Google
 • Flere besøgende på din hjemmeside og et større salg
 • Gladere kunder, der får svar på alle deres spørgsmål
 • Flere ting der kan deles på dine sociale medier og i dine nyhedsbreve
Få et uforpligtende tilbud W
Author image

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION
Wordpens er en glimrende samarbejdspartner, og vi har været meget tilfredse med de blogindlæg vi har fået fra dem. Teksterne er velformulerede og skrevet i et sprog, der passer til vores branche.
Vores holdninger bliver udtrykt på en ordentlig måde, og vi får fantastisk feedback fra både kandidater og kunder, og så er teksterne også gode at dele på sociale medier.
Author image

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen
Vi skulle bruge 200 kategoritekster, og derfor havde vi behov for en samarbejdspartner, som kunne levere en stor volumen og på kort tid.
Det har Wordpens hjulpet med, og vi høster også frugten af samarbejdet nu i form af gode SEO placeringer.
Author image

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk
Som webbureau står vi tit i en situation, hvor vi har behov for tekster til vores kunder, og her har Wordpens været en god samarbejdspartner for os.
De er hurtige og leverer tekster, som vores kunder er glade for.
Author image

Jack Trusell

Konsulent - Marketing &
forretningsudvikling, eBoligadvokat.
Wordpens har sat sig godt ind i kendskabet til vores branche og har leveret velformulerede SEO-tekster i et ønsket sprog, som taler direkte, jordnært og professionelt til vores klienter samt potentielle nye klienter.
Wordpens er uden tvivl en stor del af grunden til, at vi tiltrækker mere organisk trafik til vores hjemmeside

01. Vælg din løsning

Vælg den pakkeløsning som passer dine behov

Professionel

Til dig der vil tiltrække nye og flere kunder

 • 8 indlæg pr. måned
 • Research inkluderet
 • Korrektur inkluderet
 • Billeder inkluderet
 • SEO Titel/Meta inkluderet
kontakt os
MEST POPULAR

Entusiast

Til dig der vil tiltrække nye og flere kunder

 • 4 indlæg pr. måned
 • Research inkluderet
 • Korrektur inkluderet
 • Billeder inkluderet
 • SEO Titel/Meta inkluderet
kontakt os

Begynder

Til dig der vil tiltrække nye og flere kunder

 • 2 indlæg pr. måned
 • Research inkluderet
 • Korrektur inkluderet
 • Billeder inkluderet
 • SEO Titel/Meta inkluderet
kontakt os

02. Briefing

Vi tager en snak om dine produkter, skrivestil og tone-of-voice, så det hele passer til din målgruppe.

03. Tekstforfatter

Vi finder den rigtige tekstforfatter som passer til dig og dine behov

04. Produktion

Vi skriver dine tekster, og du godkender dem eller kommer med forslag til justeringer.

05. Publicering

Vi lægger alle tekster ind på din hjemmeside
når de er blevet godkendt

FAQ

Hvorfor skal min virksomhed have en blog?

En blog er en unik mulighed for at få organisk trafik til din hjemmeside og dermed øge chancerne for en god placering i Googles søgefelt.

Den største fordel ved blogindlæg er, at du kun betaler for dem én gang, men de bliver ved med at generere trafik igen og igen. Samtidig er det en suveræn metode til at formidle viden og nyheder indenfor din branche

Hvad skal jeg skrive om på min blog?

I virkeligheden kan du skrive om hvad som helst, men det er alt andet lige smartest at tage udgangspunkt i din branche. Del ud af din viden, uddyb nyheder fra din verden og fortæl om nye produkter eller services.

Blogindlæg handler om at vise, hvad der rører sig hos dig og din virksomhed.

Kan jeg selv skrive mine blogindlæg?

Ja, som udgangspunkt kan du sagtens selv skrive dine blogindlæg, men inden du går i gang, bør du overveje følgende:

 • Har du tid til at skrive relevante og gennemarbejdede artikler?
 • Er du dygtig til at formulere og videreformidle din viden?
 • Kan du skrive indlæg af høj kvalitet, som giver værdi til kunderne?
 • Formår du at tage højde for de seo-mæssige faktorer?

Kan du svare ja til ovenstående, er der ingen grund til at hyre en blogger. Er du derimod lidt tvivlende, eller er svaret på de fleste spørgsmål nej – ja, så kan du med fordel overveje at få en tekstforfatter til at skrive dine blogindlæg.

Kan en anden skrive blogindlæg for mig?

Du tænker måske, at en tekstforfatter, der ikke er en del af den daglige gang i din virksomhed, ikke kan skrive fyldestgørende blogindlæg om din branche. Men fordelen ved en professionel tekstforfatter er netop, at vedkommende er vant til – og dygtig til – at lave research. Derfor kan en ekstern skribent skrive om alle emner – også dine.

Skal blogindlæg tage højde for SEO?

Ja. Så kort kan det skrives. Din blog er naturligvis et sted, hvor der skal deles nyheder, events og arrangementer, men hvis du vil have det fulde udbytte af arbejdet, bør du også tænke søgemaskineoptimering ind i artiklerne.

Det gør du først og fremmest ved hjælp af søgeord, der naturligt flettes ind i dine blogindlæg. På den måde bliver du nemlig fundet på Google, når dine (potentielle) kunder søger efter netop det, du har skrevet om.

Hvordan ved jeg, hvad mine blogindlæg skal handle om?

Det kan være svært at udarbejde en content plan på egen hånd, men der er flere forskellige teknikker, du kan bruge – fx kan du:

 • lave en grundig søgeordsanalyse
 • kigge på din målgruppes behov
 • følge med hos udenlandske ligesindede.

Hvor langt skal et blogindlæg være?

Grundlæggende kan man sige, at et blogindlæg ikke skal være så langt, at brugerne ikke gider at læse det. Samtidig skal det ikke være så kort, at pointen ikke kommer tydeligt frem.

Altså handler længden først og fremmest om relevant indhold. Hellere 500 velskrevne og relevante ord, end 1000 ord hvor halvdelen er irrelevant. Kvalitet vinder altid over kvantitet, når det kommer til blogindlæg.

Hvor ofte skal jeg udgive blogindlæg?

Det overordnede svar på spørgsmålet her er, at du skal blogge regelmæssigt. Men regelmæssigt er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra budget til budget; for nogle er det én gang i måneden, mens det for andre er fire gange om ugen.

Hvis du vil have mest muligt ud af din blog, kan du med fordel udgive 2-4 indlæg om ugen. Som minimum 1 gang ugentligt. Har du dog kun tid og økonomi til at skrive 1 blogindlæg om måneden, så er det også okay. Det vigtigste er i virkeligheden regelmæssighed – at indlægget bliver udgivet indenfor nogenlunde samme tidsinterval hver gang.

Hvad kan jeg bruge blogindlæg til?

Udover at blogindlæg er en suveræn metode til at skabe organisk trafik fra søgemaskinerne, er det også en fordel i mange andre tilfælde. Du kan eksempelvis dele dine blogindlæg på sociale medier og på den måde skabe engagement hos dine følgere, eller du kan bruge dem som indhold i dine nyhedsbreve.

Mulighederne er uendelige, og den helt store fordel ved et blogindlæg er, at du kan bruge det igen og igen på forskellige platforme.

Hvorfor hedder det overhovedet en ”blog”?

Undrer du dig over ordet ”blog”? Det kommer fra engelsk og er en afkortning af ordet ”weblog,” der er sammensat af ”web” (internet) og ”log” (journal el. dagbog).

I begyndelsen så man primært personlige blogs på nettet, mens det i dag er populært – nærmest uundgåeligt – at have en blog som virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud W
Logo of Krak company Logo of Risma company Logo of Ekspres Bank Logo of Eniro company Logo of Wise company Logo of Conversio company Logo of Ebolig company Logo of Ikano Bank

Et lille udvalg
af vores kunder

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede virksomheder. Her er et lille udvalg af nogle af dem vi har arbejdet sammen med gennem årene.