Om Wordpens

Wordpens er et københavnsk content marketing bureau med nordens største netværk af skribenter. Vi er et sammentømret team af personer med forskellige baggrunde og nationaliteter, der alle har det tilfælles, at vi elsker gode tekster.

Siden 2016 har vi løst 24.000 opgaver for 600 virksomheder og skrevet over 36.000 tekster og over 10 millioner ord for kunder i hele Skandinavien, og vores kundebase bliver ved med at vokse. Det er derfor vi ved, hvad vi taler om, når vi taler om tekster.

Få et uforpligtende tilbud W

Hvordan bruger du Wordpens som kunde?

Wordpens leverer blogindlæg og kategoritekster til dig til overskuelige priser. På Wordpens vælger du som kunde en tekstpakke - enten med blogindlæg eller kategoritekster. Efter en kort snak med en af vores redaktører, skal du bare afvente dine tekster. Så nemt er det.

Wordpens har skribenter ansat på freelancebasis, og de har alle adgang til Wordpens’ system. Skribenten logger på Wordpens, ser opgaven og skriver herefter den bestilte tekst direkte på Wordpens. Teksten sendes til dig til godkendelse, og når du godkender teksten, udbetaler Wordpens honoraret til skribenten.

01. Du bestiller

Du fortæller os hvilken pakkeløsning du ønsker

02. Briefing

Vi tager en snak om dine produkter, skrivestil og tone-of-voice, så det hele passer til din målgruppe.

03. Tekstforfatter

Vi finder den rigtige tekstforfatter som passer til dig og dine behov

04. Produktion

Vi skriver dine tekster, og du godkender dem eller kommer med forslag til justeringer.

05. Publicering

Vi lægger alle tekster ind på din hjemmeside
når de er blevet godkendt

Mobile with a grey layout screen

Hvordan bruger
du Wordpens som tekstforfatter?

Wordpens har skribenter i alderen 17-70 år, som alle er fantastiske til at skrive. Uanset om man er journalist, tekstforfatter, bachelor i psykologi, arkitekt, mekaniker eller hjemmegående husmor, byder vi alle velkommen. Alle der kan skrive, og som har ordet i deres magt, er gode nok til Wordpens. Hvis du er interesseret i at skrive for Wordpens, skal du oprette en konto.

Opret dig her
Author image

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION
Wordpens er en glimrende samarbejdspartner, og vi har været meget tilfredse med de blogindlæg vi har fået fra dem. Teksterne er velformulerede og skrevet i et sprog, der passer til vores branche.
Vores holdninger bliver udtrykt på en ordentlig måde, og vi får fantastisk feedback fra både kandidater og kunder, og så er teksterne også gode at dele på sociale medier.
Author image

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen
Vi skulle bruge 200 kategoritekster, og derfor havde vi behov for en samarbejdspartner, som kunne levere en stor volumen og på kort tid.
Det har Wordpens hjulpet med, og vi høster også frugten af samarbejdet nu i form af gode SEO placeringer.
Author image

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk
Som webbureau står vi tit i en situation, hvor vi har behov for tekster til vores kunder, og her har Wordpens været en god samarbejdspartner for os.
De er hurtige og leverer tekster, som vores kunder er glade for.
Author image

Jack Trusell

Konsulent - Marketing &
forretningsudvikling, eBoligadvokat.
Wordpens har sat sig godt ind i kendskabet til vores branche og har leveret velformulerede SEO-tekster i et ønsket sprog, som taler direkte, jordnært og professionelt til vores klienter samt potentielle nye klienter.
Wordpens er uden tvivl en stor del af grunden til, at vi tiltrækker mere organisk trafik til vores hjemmeside
Få et uforpligtende tilbud W
Logo of Krak company Logo of Risma company Logo of Ekspres Bank Logo of Eniro company Logo of Wise company Logo of Conversio company Logo of Ebolig company Logo of Ikano Bank

Et lille udvalg
af vores kunder

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede virksomheder. Her er et lille udvalg af nogle af dem vi har arbejdet sammen med gennem årene.

Læs vores
nyeste blogindlæg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du laver godt indhold til din hjemmeside, så besøg vores blog. Der er indlæg om alt fra de nyeste marketing-trends, til guides omkring hvordan man som virksomhed bruger sociale medier.

Se flere blogs
Camilla Skøtt

On-page SEO: Få vores tjeklis...

Sommerferien står for døren, og hvis du har planer om at bruge frid...

Læs mere
Camilla Skøtt

Vores fire bedste SEO tips (so...

SEO kan være lidt af en mundfuld for den, der ikke ved meget om teknik og ...

Læs mere
Camilla Skøtt

SEO optimering – priser: Er ...

SEO er en langtidsinvestering, og det kan være svært at synligg&osla...

Læs mere
Camilla Skøtt

Hvad er ankertekst (anchor tex...

Interne såvel som eksterne links er godt for din SEO. Når du oprette...

Læs mere