SEO-tekster - derfor er de så vigtige

Google foretrækker hjemmesider med tekster, der er SEO-optimerede. Det vil sige, at teksterne på din hjemmeside skal indeholde de søgeord, som dine kunder bruger. Derudover skal indholdet også være godt – teksterne skal være fremragende skrevet, og de skal have billeder, der fremhæver teksternes pointer. Vi producerer altid tekster som er SEO-optimerede, og derfor kalder vi også vores blogindlæg og kategoritekster for SEO-tekster.

Jo mere SEO-optimeret din hjemmeside er, og jo bedre indhold du har på den, jo højere kommer du op på Googles ranglister, når kunder søger på dine produkter, og det gælder selvfølgelig også dine blogindlæg og dine kategoritekster.

Få et uforpligtende tilbud W
Mobile with a screenshot of this website
Mobile with a screenshot of this website

Find den rigtige tekstforfatter

Noget af det vigtigste du skal tænke på, når du laver indhold til din hjemmeside, er at finde den rigtige tekstforfatter til jobbet. Der er mange, der selv kaster sig over arbejdet, fordi de synes, at de både har tid og evner til at skrive teksterne. Men medmindre du selv er tekstforfatter, kan du ende med at bruge lang tid på at skrive relevante og gennemarbejdede blogindlæg og kategoritekster, især hvis du har en webshop med tre eller flere produktkategorier.

Det tager tid at skrive gode og læsevenlige blogindlæg, og det samme med kategoritekster. De skal fange kunden, og få denne til at dykke ned i dine produkter, købe dem, og efterfølgende vende tilbage igen og igen. Den tid og energi, det tager at skrive, kunne du i stedet bruge på dét, du er bedst til; dét, som du rent faktisk tjener dine penge på.

Få et uforpligtende tilbud W

Vores tekstforfattere

Wordpens har tilknyttet over 200 danske, svenske og norske tekstforfattere, der alle har specialviden inden for følgende brancher:

Energi
Transport
Fødevarer
Finans
Service
Byggeri
Medicinal
Marine
Restauration
Rejser
IT og kommunikation
Musik, litteratur og kunst
Kirke og kultur
Medier og underholdning
Teknologi
Sport
Hobbyer og aktiviteter

Derfor kan du være sikker på, at vi ved, hvordan man skriver til netop DIN branche og dine kunder. Vi har den viden, der skal til, og vi ved, hvilken tone-of-voice der passer til de enkelte målgrupper. Med Wordpens som tekstpartner kan du købe pakker på både dansk, svensk og norsk, og dermed få optimeret din blog eller din webshop til alle tre markeder.

Mød vores tekstforfattere
Mobile with a screenshot of this website

Ansøgningsprocedure hos Wordpens

Kun én ud af 10 ansøgere bliver godkendt som tekstforfatter hos os. Alle vores tekstforfattere har været igennem omfattende tests, der har testet dem i forhold til:

  • Læseflow
  • Terminologistyring
  • Grammatik
  • Retstavning
  • Tegnsætning
  • Tone-of-voice

Det er dét, der gør, at vi kan levere kvalitetstekster til tiden, og dét der gør, at 98 % af vores tekster bliver godkendt af vores kunder. Når du har valgt en af vores pakker, interviewer en af vores redaktører dig, og kommer ind under huden på din virksomhed, og så researcher og analyserer vi dit marked og dine konkurrenter, for at undersøge, hvilke specifikke søgeord din hjemmeside vil kunne ranke højt på.

Hvordan bruger du Wordpens som kunde?

Wordpens leverer blogindlæg og kategoritekster til dig til overskuelige priser. På Wordpens vælger du som kunde en tekstpakke - enten med blogindlæg eller kategoritekster. Efter en kort snak med en af vores redaktører, skal du bare afvente dine tekster. Så nemt er det.

Wordpens har skribenter ansat på freelancebasis, og de har alle adgang til Wordpens’ system. Skribenten logger på Wordpens, ser opgaven og skriver herefter den bestilte tekst direkte på Wordpens. Teksten sendes til dig til godkendelse, og når du godkender teksten, udbetaler Wordpens honoraret til skribenten.

01. Du bestiller

Du fortæller os hvilken pakkeløsning du ønsker

02. Briefing

Vi tager en snak om dine produkter, skrivestil og tone-of-voice, så det hele passer til din målgruppe.

03. Tekstforfatter

Vi finder den rigtige tekstforfatter som passer til dig og dine behov

04. Produktion

Vi skriver dine tekster, og du godkender dem eller kommer med forslag til justeringer.

05. Publicering

Vi lægger alle tekster ind på din hjemmeside
når de er blevet godkendt

SEO i alt hvad vi laver

Vi laver grundig research før tekstproduktionen, bliver vores tekster selvfølgelig også korrekturlæst og rettet igennem, så de er sprogligt og grammatisk 100 % korrekte, ligesom der er velegnede billeder med til hver tekst. Og sidst og ikke mindst bliver alt SEO-optimeret. Som beskrevet ovenover, laver vi søgeordsanalyser og sørger for, at de enkelte tekster indeholder de rigtige søgeord, men derudover sørger vi også for, at søgeordene kommer i metatitlen og i metabeskrivelsen, som vi også skriver for dig.

De rigtige søgeord i metatitler og -beskrivelser

Og hvad er så metatitlen og metabeskrivelsen, spørger du måske? Metatitler er navnene på de sider, der kommer frem, når du skriver et søgeord inde i Googles søgemaskine, og metabeskrivelserne er de tekster, der fortæller, hvad siderne handler om. Ved at SEO-optimere vores tekstpakker sikrer vi dig, at de tekster du får, fungerer på Googles søgemaskine, så alle dine sider med nye tekster bliver fundet af dine kunder.

Her er et eksempel på søgeordene hyr en blogger:

Screenshot of what google show in the search result page
Det handler om indhold, indhold og indhold

Googles algoritmer og kravene til hvordan man laver en hjemmeside, bliver ændret hvert år. Hvis man skal lave en ny hjemmeside i dag, er det fx bedre at tilpasse den til mobil-formatet i stedet for til din computer. Men selvom kravene til hjemmesider bliver ændret en smule år for år, så er der nogle faktorer, der altid forbliver de samme. De faktorer handler om, at indholdet skal være brugervenligt og skabe mere værdi for dine kunder.

Du kan næsten lave så meget indhold du vil, fx i form af blogs, ekstra produktkategorier, info-sider, chat-funktioner eller andre services. Det, du skal sørge for er, at det er læse- og brugervenligt, og at din hjemmeside ikke bliver for svær at finde rundt i, eller bliver for tung at loade. Google er rigtig glad for meget indhold på de enkelte sider, og vi anbefaler, at blogindlæg, kategoritekster eller andre SEO-artikler som minimum fylder 500 ord.

Få et uforpligtende tilbud W
Logo of Krak company Logo of Risma company Logo of Ekspres Bank Logo of Eniro company Logo of Wise company Logo of Conversio company Logo of Ebolig company Logo of Ikano Bank

Et lille udvalg
af vores kunder

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede virksomheder. Her er et lille udvalg af nogle af dem vi har arbejdet sammen med gennem årene.