Om os

Hvad er Wordpens?

Wordpens hjælper virksomheder med at finde dygtige skribenter til overskuelige priser.

På Wordpens vælger du som kunde et tekstprodukt, og angiver herefter det antal ord, teksten skal indeholde. Du kan samtidig vælge en specifik skribent til opgaven - eller lade Wordpens udvælge den mest optimale skribent. Du betaler med kreditkort for ydelsen og afventer derefter din tekst. Wordpens har skribenter ansat på freelancebasis, og de har alle adgang til Wordpens’ system. Skribenten logger på Wordpens, ser opgaven og skriver herefter den bestilte tekst direkte på Wordpens. Teksten sendes til dig til godkendelse, og når du godkender teksten, udbetaler Wordpens honoraret til skribenten.

 

Vores målgruppe

Wordpens har 2 primære målgrupper.

Skribent:

Wordpens har skribenter i alderen 17-65+, som er gode til at skrive. Uanset, om man er journalist, tekstforfatter, bachelor i psykologi, arkitekt, mekaniker eller hjemmegående husmor, byder vi alle velkommen. Alle, der er gode til at skrive

eller oversætte, er gode nok til Wordpens.

Kunde:

Wordpens henvender sig til alle virksomheder, som har brug for tekster, at få oversat tekster eller få læst korrektur på tekster. Uanset, om du er en lille virksomhed, som skal bruge tekst til din hjemmeside, eller du er en stor bank, som skal have oversat et ansøgningsskema fra dansk til norsk, kan Wordpens hjælpe.

  

Sådan fungerer Wordpens

Når en skribent søger hos Wordpens.com: