Vores succes afspejles
i vores kunders succes

Med en god introduktionstekst til en produktkategori øger du din
google ranking, samtidig med at du tager kunden ved hånden og
introducere denne til alle fordelene ved produktkategorien.

Det siger
kunderne

Loading...
Jack Trusell konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Vi har været, og er stadig meget tilfredse med de tekster, vi har fået leveret fra Wordpens.

De har sat sig godt ind i kendskabet til vores branche og har leveret velformulerede SEO-tekster i et ønsket sprog, som taler direkte, jordnært og professionelt til vores klienter samt potentielle nye klienter.

Wordpens er uden tvivl en stor del af grunden til, at vi tiltrækker mere organisk trafik til vores hjemmeside, eboligadvokat.dk, og dermed også kontinuerligt får flere klienter.

Thomas Dam Lauritsen CEO, Damstudio.dk

Som webbureau står vi tit i en situation, hvor vi har behov for tekster til vores kunder, og her har Wordpens været en god samarbejdspartner for os. De er hurtige og leverer tekster, som vores kunder er glade for.

Stefan Stojkovic CEO, Malerkanonen

Malerkanonen tilbyder malerarbejde på hele Sjælland. Derfor har det været vigtigt for os at kunne blive vist på mange forskellige slags søgninger på Google, fx. "Maler København"

Vi skulle bruge 200 kategoritekster, og derfor havde vi behov for en samarbejdspartner, som kunne levere en stor volumen og på kort tid. Det har Wordpens hjulpet med, og vi høster også frugten af samarbejdet nu i form af gode SEO placeringer.

Thomas Laudrup CEO, DEDIKATION

Wordpens er en glimrende samarbejdspartner, og vi har været meget tilfredse med de blogindlæg vi har fået fra dem.

Teksterne er velformulerede og skrevet i et sprog, der passer til vores branche. Vores holdninger bliver udtrykt på en ordentlig måde, og vi får fantastisk feedback fra både kandidater og kunder, og så er teksterne også gode at dele på sociale medier.

De skaber meget interesse, og har øget vores antal af følgere betragteligt, og derfor vil Wordpens fortsætte med at være vores foretrukne tekstpartner i fremtiden.